Sitemap ^ RSS

Protecţia datelor personale

 

iZoneCo srl este înscrisa in registrul de evidenta al prelucrarilor de date cu caracter personal, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 9016.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, iZoneCo srl are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor precizate in formularele de pe acest site este furnizarea serviciului solicitat, mentinerea comunicarii cu tine pe parcursul derularii aplicatiei tale si, cu acordul tau expres, informarea ta pe viitor asupra serviciilor iZoneCo.

Fara furnizarea completa si corecta a datelor obligatorii solicitate (marcate cu *), iZoneCo srl nu va putea prelucra aplicatia ta.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre iZoneCo srl si sunt comunicate numai afiliatilor acesteia care au legatura cu aplicatia ta. Prin afiliati se inteleg societati furnizoare sau partenere, aflate in relatii contractuale cu iZoneCo srl.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia cazului prevazut de lege cand aceste date sunt necesare afiliatilor iZoneCo srl pentru furnizarea produselor sau serviciilor solicitate. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la: Director, iZoneCo srl, Str. Sirius nr. 19 ap. 5, Timisoara, cod 300685. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

Daca unele din datele tale inregistrate de noi sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.