Sitemap ^ RSS

Despre noi

 

Misiune

Scopul nostru este bucuria copiilor! Copiii sunt cei mai exigenti clienti, de aceea am creat pachete de petreceri pornind de la ei, de la ceea ce ei stiu, vor si isi doresc. Distractie maxima si momente de neuitat prin multa miscare, jocuri antrenante, povesti interactive,muzica, arta, stiinta distractiva, culoare!

Valori

Fara economie la distractie

Noi credem ca distractia nu tine de jucarii costisitoare sau personaje extrem de colorate. Credem ca elementul esential al unei petreceri reusite sunt copiii. Creativitatea, energia si veselia lor sunt ingredientele vitale, pe care le captam prin jocurile, concursurile, creatiile, povestile noastre. Nu facem nici un compromis la calitatea distractiei.

Copilarie, naturalete, creativitate

Pentru iParty ziua de nastere a fiecarui copil este celebrarea copilariei. Noi pledam pentru petreceri naturale, in aer liber pe cit posibil, cu multa miscare, cu prieteni apropiati, cu activiati ce contribuie la dezvoltarea fizica, relationala, artistica a copiilor. Ne dorim sa zgindarim creativitatea si imaginatia lor, sa epuizam activ si in siguranta energia lor, sa ne bucuram de toate talentele si abilitatile copiilor.

Cu sarbatoritul in centrul sarbatorii

Nu apreciem petrecerile in care sarbatoritul este lasat pe planul doi, iar atentia tuturor se muta pe invitati, poze, tort sau chiar animatori. Dincolo de orice aspect al evenimentului, gen numarul de invitati, activitatile incluse, animatori, noi dorim sa il plasam timpul in centrul atentiei pe cel sarbatorit.

Istoric

iZoneCo srl exista pe piata timisoreana din noiembrie 2007.

Experianta

Directoarea firmei, Florina Bulzan, este asistent social de profesie, iar in 2007 in momentul inceperii firmei avea o experienta de peste cinci ani de organizare a unui club pentru copii si parinti in Timisoara. De atunci a organizat si supervizat peste 100 de evenimente si petreceri pentru copii. Personalul care asigura animatia si jocurile are studii psiho-pedagogice, de actorie sau de arta si a beneficiat de instruire specifica activitatii de organizare si animatie de petreceri.