Sitemap ^ RSS

Termeni şi condiţii

 

Vizitarea, folosirea informatiilor si instrumentelor si aplicarea pentru servicii prin intermediul site-ului http://www.iparty.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

iZoneCo SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.iparty.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.iparty.ro, folosirea, vizitarea, aplicarea on-line pentru servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate iZoneCo SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la iZoneCo SRL in modalitate electronica, incluzand anunturi pe site sau comunicari prin e-mail, in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.iparty.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea iZoneCo SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a iZoneCo SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al iZoneCo SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea iZoneCo SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Datele personale

Pe site-ul www.iparty.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. iZoneCo SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre iZoneCo SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare precum si datele din formularul de aplicatie vor fi folosite numai in scopul furnizarii serviciului solicitat si pentru mentinerea comunicarii cu utilizatorul pe parcursul derularii aplicatiei sale. In plus, aceste informatii pot fi folosite si pentru informarea clientului asupra serviciilor iZoneCo SRL, numai in cazul acesta si-a dat acordul expres.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informatiilor

iZoneCo SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. iZoneCo SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. Desi iZoneCo SRL implementeaza masuri specifice si face eforturi ca serverul sau serverele pe care le foloseste, sau mailurile expediate de pe domeniul www.iparty.ro sa nu contina virusi sau alte componente daunatoare, nu garanteaza absenta totala a acestora si nici nu este responsabila pentru vreo pierdere sau distrugere pe care acestea ar putea-o cauza. De asemenea, iZoneCo SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele si serviciile oferite

Desi face eforturi in acest sens, iZoneCo SRL nu garanteaza ca descrierea produselor si serviciilor oferite sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

iZoneCo SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube sau orice accidente aparute prin folosirea necorespunzatoare a produselor incluse in pachetele de petrecere oferite pe acest site sau orice utilizare care contravine instructiunilor personalului iZoneCo SRL sau nu se face sub supravegherea acestuia. Prin folosire necorespunzatoare se intelege orice utilizare care contravine instructiunilor care insotesc produsele respective sau instructiunilor verbale date de personalul iZoneCo SRL.

Limitari ale responsabilitatii

iZoneCo SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

iZoneCo SRL nu va fi facuta responsabila pentru nici o paguba, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ la, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau aplicarea prin intermediul) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romanesti vor guverna Termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si iZoneCo SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre iZoneCo SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, la Judecatoria Timisoara, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii

In cazul in care costurile sau alte detalii referitoare un produs sau un serviciu au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, la semnalarea erorii iZoneCo SRL isi aloca dreptul de opri prelucrarea comenzilor respective si de a anunta clientii respectivi in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si a-i informa cu privire la optiunile pe care le au.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea aplicatiei on-line, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Scopul nostru este bucuria copiilor! Copiii sunt cei mai exigenti clienti, de aceea am creat pachete de petreceri pornind de la ei, de la ceea ce ei stiu, vor si isi doresc. Distractie maxima si momente de neuitat prin multa miscare, jocuri antrenante, povesti interactive,muzica, arta, stiinta distractiva, culoare!

Valori

Fara economie la distractie

Noi credem ca distractia nu tine de jucarii costisitoare sau personaje extrem de colorate. Credem ca elementul esential al unei petreceri reusite sunt copiii. Creativitatea, energia si veselia lor sunt ingredientele vitale, pe care le captam prin jocurile, concursurile, creatiile, povestile noastre. Nu facem nici un compromis la calitatea distractiei.

Copilarie, naturalete, creativitate

Pentru iParty ziua de nastere a fiecarui copil este celebrarea copilariei. Noi pledam pentru petreceri naturale, in aer liber pe cit posibil, cu multa miscare, cu prieteni apropiati, cu activiati ce contribuie la dezvoltarea fizica, relationala, artistica a copiilor. Ne dorim sa zgindarim creativitatea si imaginatia lor, sa epuizam activ si in siguranta energia lor, sa ne bucuram de toate talentele si abilitatile copiilor.

Cu sarbatoritul in centrul sarbatorii

Nu apreciem petrecerile in care sarbatoritul este lasat pe planul doi, iar atentia tuturor se muta pe invitati, poze, tort sau chiar animatori. Dincolo de orice aspect al evenimentului, gen numarul de invitati, activitatile incluse, animatori, noi dorim sa il plasam timpul in centrul atentiei pe cel sarbatorit.

Istoric

iZoneCo srl exista pe piata timisoreana din noiembrie 2007.

Experianta

Directoarea firmei, Florina Bulzan, este asistent social de profesie, iar in 2007 in momentul inceperii firmei avea o experienta de peste cinci ani de organizare a unui club pentru copii si parinti in Timisoara. De atunci a organizat si supervizat peste 100 de evenimente si petreceri pentru copii. Personalul care asigura animatia si jocurile are studii psiho-pedagogice, de actorie sau de arta si a beneficiat de instruire specifica activitatii de organizare si animatie de petreceri.