Sitemap ^ RSS

Petrecere cu Prinţesa iParty

 

...sau Princess Party în Timişoara şi împrejurimi

"A fost odata ca niciodata... ziua mea!" Asa isi va aminti mica printesa petrecerea ei la iParty. Princess Party inseamna decor de poveste, muzica de bal, si distractie regala pentru sarbatorita si pentru invitatii ei, cavaleri si printese. Este potrivita pentru fetite intre 3 si 8 ani. Baietii invitati la petrecere vor fi "innobilati" drept cavaleri si vor participa in activitati "baietesti": duel cu sabii din baloane, probe de curaj etc

Tu asiguri spatiul*, invitatii si tortul, iar noi garantam distractia, facem curatenie la sfarsit si, dupa optiuni, cream si decorul.

Petrecerea vine in doua variante:


1. Princess Party - complet

 

 
Cost la 10 copii, doua ore  500 lei
Pentru fiecare copil in plus 20 lei
Pentru o ora suplimentara 100 lei

Princess Party - complet, este o petrecere somptuoasa, cu toate ingredientele si care poate fi usor adusa chiar in intimitatea casei sau apartamentului tau. Numarul ideal de invitati pentru aceasta varianta este intre 10 si 15.

Ingrediente:

Distractie Princess Doua animatoare, dintre care una costumata in printesa (Alba ca Zapada, Belle, Cenusareasa, Printesa Aurora etc.) • Doua ore • Pana la 20 copii • Muzica si dansuri • Jocuri  • Poveste • Pictura pe fata pentru toti invitatii.
Decor Princess Baloane din abundenta in culori asortate • Decupaje cu printesele favorite in marime naturala • Lampioane • Folie de decor murala (scene setter) • Cupe de sampanie speciale • Husa de scaun pentru sarbatorita.
Diverse Invitatii iParty cu tema Princess • Rochita de printesa si tiara pentru sarbatorita (se vor inapoia la sfarsit) • DVD cu poze si scurte filmari din timpul petrecerii • Un cadou din partea iParty pentru sarbatorita.

Pentru a adapta petrecerea la nevoile tale (locatie, gustare, costume etc.) apeleaza la extra-optiunile din partea de jos a paginii.


2. Princess Party - combinat

 

Princess Party - combinat iti ofera posibilitatea de a-ti construi singur(a) petrecerea dorita, alegand orice combinatie din modulele de mai jos (distractie, decor, etc.). In felul acesta tu controlezi atat bugetul petrecerii cat si ingredientele de care ai nevoie. Prin formularul de comanda poti alege unul sau mai multe module si afli instantaneu cat te costa.

Reduceri. Pentru comenzi Pirncess Party - combinat cu valori de peste 600 RON beneficiezi de o reducere de 10%.

Distractie Princess

Cost: Printesa/Print
O ora 100 lei
Doua ore 200 lei
Trei ore 300 lei

Alba ca Zapada, Belle, Cenusareasa, Printesa Aurora, Printul, etc., sau animatorii necostumati, vin la tine la petrecere cu muzica, dans, jocuri, concursuri si surprize (inclusiv materialele necesare).

Recomandam un animator pentru maxim 15 copii.

Pictura pe fata e inclusa gratuit pana la 15 copii pe animator. La peste 15 copii pe un singur animator, se va plati 3 lei pe copil in plus.

Decor Princess

Cost: 250 lei

Baloane din abundenta in culori asortate • Decupaje cu printesele favorite in marime naturala  • Lampioane • Folie de decor murala (scene setter) • Cupe de sampanie speciale • Husa de scaun pentru sarbatorita.

Invitatii, note de multumire

Cost: 2.50 lei/copil

Invitatii iParty ilustrate corespunzator fiecarei teme de petrecere oferite. Notele de multumire sunt completate de sarbatorit pentru a fi date fiecarui invitat.

DVD cu fotografii

Cost: 30 lei

DVD cu fotografii de calitate si scurte filmari din timpul petrecerii. Atentie, fotografiile nu vor fi prelucrate electronic. Oferta este conditionata de prezenta a cel putin doi animatori iParty la eveniment, cu un numar de copii ce nu depaseste 15 pe animator. Daca se comanda separat serviciul de fotografiere, costul este de 100 lei pentru o ora, 180 lei pentru doua ore si 260 lei pentru trei ore.

In plus, poti adapta si mai mult petrecerea la nevoile tale (locatie, gustare, costume etc.) apeland la extra-optiunile de mai jos.


Extra-optiuni

PExtraoptiunile sunt valabile pentru ambele variante de Princess Party:

Gustarea inclusa Meniul se va stabili impreuna cu clientul, in functie de preferinte, buget, numar copii.
*Locatia iParty Daca ai nevoie si de spatiu pentru petrecere, putem gasi noi o locatie adecvata, in functie de numarul de copii si de profilul sarbatorii. Pretul va diferi in functie de locatia aleasa; pret orientativ 200-250 lei.
Costume Pentru a spori magia sarbatorii si incantarea copiilor, de ce n-ai alege costume pentru toti invitatii, la numai 15 lei de copil?
Masa festiva

Seturi imprimate cu tema Princess: Farfurii • Pahare • Servetele • Fata de masa. Cost: 9 lei/copil

Sampanie pentru copii

Sampanie de fructe pentru copii cu diverse arome. Recomandam o medie de 75-100 ml pe copil. Cost: 10 lei/750 ml.

Cadouase pentru invitati Pentru numai 9 lei pe copil, putem include si cate un cadouas pentru fiecare invitat, adecvat temei.
Party Poster Party Poster este un afis tiparit, de marime A3, evidentiind sarbatoritul(a) ca vedeta a petrecerii si pe invitatii lui(ei) in fundal. Costa 80 lei. Se pot comanda si copii A4 ale afisului pentru invitati, la 5 lei bucata. Se pot ridica in maxim 7 zile de la data petrecerii.

Micile printese cu Cenusareasa si Alba ca Zapada, iParty Timisoara, petreceri fetite 

Rezerva la telefon sau pe e-mail chiar acum petrecerea printesei tale!

Oferta se refera la Timisoara. Pentru localitatile din apropiere se va adauga costul transportului.

 

Princess, parasuta, joaca la curte, iParty Timisoara, petreceri fetite 

Princess, dans, joaca la curte, iParty Timisoara, petreceri fetite